Stav. Ja stvarno volim bendove koji imaju stav. I petlju. Možda čak petlju pre svega. Volim kada band ima šta da kaže. Nadimač uvek ima šta da kaže. Nadimač ima stav. I petlju. Nadimač ima i novi album. Četvrti po redu. Manifest protiv sudbine. Nikada teži, jači i mračniji.

Igor Stanić
Serbian-metal org

Novi Nadimac DVD je postavljen online
17. jun 2016.
Beogradski thrash metal/crossover bend NADIMAČ izdao je letos novi album "Manifest protiv sudbine" preko izdavača Witches Brew, a sada su objavili i DVD izdanje, uz podršku Witches Brew, Drumwitch Video, KST iCitadela Sound Production, koje u celosti možete pogledati u nastavku, "Manifest against destiny LIVE" DVD se sastoji iz dva dela - priče o okolnostima pravljenja, snimanja i promovisanja poslednjeg albuma i snimka prošlogodišnjeg koncerta kada je bend promovisao album u baštiKST-a. Budući da je ideja iza DVD-a bila ta da se proces pravljenja i sviranja u Srbiji približi ljudima iz celog sveta koji podržavaju bend godinama a da pritom ne znaju naš jezik i okolnosti življenja u našoj državi, odlučeno je da se na DVD ubace engleski titlovi. Pored toga, bend je odlučio i da ipak ne izda DVD kao čvrsto izdanje već da ga izbaci online i pokloni onima koji podržavaju njihov rad kako u svetu tako i ovde kod nas i u regionu.

DVD se može skinuti sa YouTube kanala a postavljeni su i linkovi za unutrašnji i spoljašnji omot DVD-a za one koji žele da naprave DIY kopiju za svoju kolekciju. Bend se vratio sa turneje po Srbiji sa nemačkim death metal veteranima Casket, i trenutno radi na materijalu za peti album koji će biti snimljen početkom 2017 godine, kao i na pesmama za 4 way vinil split koji bi trebalo da izađe u Nemačkoj ove godine.

Pisao: Danilo Trbojevic

Choose Your Language