Naposletku, ovde je reč i o bendu koji ima ono što mnogi nemaju, a prave se da imaju, pa je i prirodno da objave album kakav im i pristaje – sa mudima. Jedino što će Nadimač ovim izdanjem da vas šutne pravo u vaša. Ako ih imate uopšte.

Boban Pantoš
Nocturne magazine

Novi Nadimac DVD je postavljen online
Friday, June 17, 2016
Beogradski thrash metal/crossover bend NADIMAČ izdao je letos novi album "Manifest protiv sudbine" preko izdavača Witches Brew, a sada su objavili i DVD izdanje, uz podršku Witches Brew, Drumwitch Video, KST iCitadela Sound Production, koje u celosti možete pogledati u nastavku, "Manifest against destiny LIVE" DVD se sastoji iz dva dela - priče o okolnostima pravljenja, snimanja i promovisanja poslednjeg albuma i snimka prošlogodišnjeg koncerta kada je bend promovisao album u baštiKST-a. Budući da je ideja iza DVD-a bila ta da se proces pravljenja i sviranja u Srbiji približi ljudima iz celog sveta koji podržavaju bend godinama a da pritom ne znaju naš jezik i okolnosti življenja u našoj državi, odlučeno je da se na DVD ubace engleski titlovi. Pored toga, bend je odlučio i da ipak ne izda DVD kao čvrsto izdanje već da ga izbaci online i pokloni onima koji podržavaju njihov rad kako u svetu tako i ovde kod nas i u regionu.

DVD se može skinuti sa YouTube kanala a postavljeni su i linkovi za unutrašnji i spoljašnji omot DVD-a za one koji žele da naprave DIY kopiju za svoju kolekciju. Bend se vratio sa turneje po Srbiji sa nemačkim death metal veteranima Casket, i trenutno radi na materijalu za peti album koji će biti snimljen početkom 2017 godine, kao i na pesmama za 4 way vinil split koji bi trebalo da izađe u Nemačkoj ove godine.

Pisao: Danilo Trbojevic

Choose Your Language