Moje mišljenje je da je Nadimač jedan od najboljih domaćih bendova uživo, jer ljudi tako prebijaju one instrumente i iz njih izvlače maksimum, a pored toga odaju takvu energiju i pokreću publiku na totalno i nekontrolisano nasilje.

Vladimir Rašić
Hellycherry

Koncertna promocija novog albuma! Beograd | Bozidarac!
24. oktobar 2017.
Promocija petog albuma "Besnilo" u prostorijama kluba Božidarac u sklopu festivala Vračar Rocks 24. novembara 2017. Tokom ovog koncerta bend će promovisati svoj aktuelni album “Besnilo”, objavljen 2017 godine za španskog izdavača Xtreem Music. Na koncertu će se kao specijalni gosti pridružiti i kultni hard core/crossover thrash velikani "SMF" i pančevački horror punk/rockabilly sastav "Goatmare & The HellSpades". Karte za ovaj koncert dostupne su u Felix Shop-u po ceni od 400 dinara, dok će na dan koncerta stajati 500 dinara.

Na koncertu ce svoj stand imati i JBGK Rekords u cijoj ponudi mozete iskopati razna opskurna izdanja stranih i domacih grupa, ukljucujuci i novi album Nadimaca "Besnilo" na kaseti. Na koncertu ce svoj stand imati SOME KIND OF DISTRO u cijoj ponudi mozete iskopati razna underground izdanja u svim formatima

Facebook EventPisao: Danilo Trbojevic

Choose Your Language