Stav. Ja stvarno volim bendove koji imaju stav. I petlju. Možda čak petlju pre svega. Volim kada band ima šta da kaže. Nadimač uvek ima šta da kaže. Nadimač ima stav. I petlju. Nadimač ima i novi album. Četvrti po redu. Manifest protiv sudbine. Nikada teži, jači i mračniji.

Igor Stanić
Serbian-metal org

Novi EP "Raspad sistema" je postavljen online
Saturday, September 12, 2020
Ovaj konceptualni EP odražava neke svakodnevne društvene i političke probleme, tenzije i borbe u Srbiji i na Balkanu. Nadrealni kaleiodoskop se koristi za pottratiranje nekih mikrolokalnih i globalnih, lokalizovanih fenomena i izazova koji tu i tamo oblikuju percepciju, svet i stvarnost „malog čoveka“. Teme i primeri koji se koriste na EP-u su vrsta društvene kritike, ali i poziv na akciju, sa ciljem da se ojača individualizam i razmišljanje van granica masovne kulture.

Naš novi EP CD (sa bonus materijalom) Felix records objavljuje sledećeg meseca. Necrovoid records će izdati split album Nadimac / Confused na kaseti u Srbiji, a Confused records planira da objavi split vinil Confused / Nadimac! Ovo će biti prvi put da Nadimac izlazi u SAD.
Confused je oldschool crossover hard core punk / thrash kult iz Teksasa, i aktivan od 1988.
Postoje planovi za izdanja u Južnoj Americi, više informacija uskoro!Pisao: NadimaC

Choose Your Language