Naposletku, ovde je reč i o bendu koji ima ono što mnogi nemaju, a prave se da imaju, pa je i prirodno da objave album kakav im i pristaje – sa mudima. Jedino što će Nadimač ovim izdanjem da vas šutne pravo u vaša. Ako ih imate uopšte.

Boban Pantoš
Nocturne magazine

Koncertna promocija novog albuma! Beograd | Bozidarac!
Tuesday, October 24, 2017
Promocija petog albuma "Besnilo" u prostorijama kluba Božidarac u sklopu festivala Vračar Rocks 24. novembara 2017. Tokom ovog koncerta bend će promovisati svoj aktuelni album “Besnilo”, objavljen 2017 godine za španskog izdavača Xtreem Music. Na koncertu će se kao specijalni gosti pridružiti i kultni hard core/crossover thrash velikani "SMF" i pančevački horror punk/rockabilly sastav "Goatmare & The HellSpades". Karte za ovaj koncert dostupne su u Felix Shop-u po ceni od 400 dinara, dok će na dan koncerta stajati 500 dinara.

Na koncertu ce svoj stand imati i JBGK Rekords u cijoj ponudi mozete iskopati razna opskurna izdanja stranih i domacih grupa, ukljucujuci i novi album Nadimaca "Besnilo" na kaseti. Na koncertu ce svoj stand imati SOME KIND OF DISTRO u cijoj ponudi mozete iskopati razna underground izdanja u svim formatima

Facebook EventPisao: Danilo Trbojevic

Choose Your Language