Stav. Ja stvarno volim bendove koji imaju stav. I petlju. Možda čak petlju pre svega. Volim kada band ima šta da kaže. Nadimač uvek ima šta da kaže. Nadimač ima stav. I petlju. Nadimač ima i novi album. Četvrti po redu. Manifest protiv sudbine. Nikada teži, jači i mračniji.

Igor Stanić
Serbian-metal org

Koncertna promocija novog albuma! Beograd | Bozidarac!
Tuesday, October 24, 2017
Promocija petog albuma "Besnilo" u prostorijama kluba Božidarac u sklopu festivala Vračar Rocks 24. novembara 2017. Tokom ovog koncerta bend će promovisati svoj aktuelni album “Besnilo”, objavljen 2017 godine za španskog izdavača Xtreem Music. Na koncertu će se kao specijalni gosti pridružiti i kultni hard core/crossover thrash velikani "SMF" i pančevački horror punk/rockabilly sastav "Goatmare & The HellSpades". Karte za ovaj koncert dostupne su u Felix Shop-u po ceni od 400 dinara, dok će na dan koncerta stajati 500 dinara.

Na koncertu ce svoj stand imati i JBGK Rekords u cijoj ponudi mozete iskopati razna opskurna izdanja stranih i domacih grupa, ukljucujuci i novi album Nadimaca "Besnilo" na kaseti. Na koncertu ce svoj stand imati SOME KIND OF DISTRO u cijoj ponudi mozete iskopati razna underground izdanja u svim formatima

Facebook EventPisao: Danilo Trbojevic

Choose Your Language